2019-2020 Bahar Dönemi Teorik Dersleri Uzaktan Eğitim Hakkı

Sevgili Öğrencimiz,
2019-2020 Bahar Dönemi teorik dersleri 30 Mart 2020 tarihinden itibaren Uzaktan Öğretim şeklinde yapılacaktır.
Sisteme 29 Mart 2020 tarihinden itibaren giriş yapabilirsiniz. Sisteme erişim yapabilmek için Microsoft Teams
uygulamasını cep telefonunuza veya bilgisayarınıza kurduktan sonra aşağıdaki erişim bilgileri ile oturum açabilirsiniz.

Kullanıcı Adınız: 2012931018@ogr.cu.edu.tr
Şifreniz: XXXXXXXX (Şifrenizi ilk girişte değiştirmeniz gerekmektedir.)

Not: Teams sistemine bu dönem ders kaydı yapmış olan öğrencilerimiz erişebilecektir.
Derslerinizin sisteme tanımlanma işlemleri devam etmektedir.

Microsoft Teams uygulamasını https://products.office.com/tr-tr/microsoft-teams/download-app adresinden
kamera, hoparlör ve mikrofonu olan masaüstü/taşınabilir bilgisayarınıza indirip kurabilirsiniz.
Android uyumlu telefonlar için Play Store üzerinden,iOS uyumlu telefonlar için App Store üzerinden indirip kurulum yapabilirsiniz.
NOT: Öğrenci şifreleri enstitümüz sayfası otomosyon giriş maillerine gönderilmiştir...sbe.cu.edu.tr otomosyon
Ç.Ü. Rektörlüğü