Duyurular

...

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI KESİN KAYIT BİLGİLERİ

Kayıt işlemleri Enstitümüz Öğrenci İşleri Biriminde (Çukurova Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitü Müdürlüğü Mediko-Sosyal Binası A/blok. Zemin Kat. Balcalı/Sarıçam/Adana) Covid-19 önlemleri çerçevesince yüz yüze/Hibrit /online olarak gerçekleştirilecek olup kayıt için Enstitümüze gelecek öğrencilerin gerekli önlemleri alması ve maske takması gerekmektedir.

 

Kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin 20.09.2021 - 24.09.2021 tarihleri arasında Kesin Kayıt Bildirim Formunu https://sbe.cu.edu.tr/cu/ogrenci/formlar ıslak imzalı olarak formda istenen belgelerle birlikte Enstitümüz Öğrenci İşleri Birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

 

Asil listeden kazananların kayıt yaptırmamaları durumunda yedek listedeki öğrencilerin kayıtları 04.10.2021 - 08.10.2021 tarihleri arasında yukarıda belirtildiği şekilde yapılacaktır.

 

Öğrencilik hakkını Kazanan Adayların başka bir Üniversitede Lisans ve Önlisans kaydı olması durumunda Harç çıkacağı ve harç parası ödenmeden dönem ders kaydı yapılamamaktadır. Harçlar: Türkiye İş Bankası hesabına T.C numaranıza göre yatırabilirsiniz.

 

Başka bir Üniversitede Yüksek Lisans ve Doktora kaydı olan öğrencilerin Enstitümüze kayıt yaptırabilmeleri için kayıtlı olduğu Üniversiteden Yüksek Lisans ve Doktora kayıtlarını sildirdikten sonra Enstitümüze kaydı gerçekleşecektir.

"Tezsiz Yüksek Lisans" Programlarına kayıt yaptıracak öğrencilerin harç tutarlarını 
öğrenci numaralarını mutlaka belirterek "Türkiye İş Bankası Çukurova Üniversitesi Şubesi"nde yer alan Enstitümüz hesabına yatırarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Öğrenci numaralarınızı Enstitümüz öğrenci işlerinden öğrenebilirsiniz. Harç tutarları için güncel kredi saat ücretleri incelenmelidir. Tezsiz yüksek lisans eğitim öğrencileri bir dönemde 15 kredilik ders almalıdır. 

 

Yeni kazanan öğrenciler kesin kayıtların ardından ders kayıtlarını akademik takvimde belirtilen Ders Kayıt Haftasında (20.09.2021 - 24.09.2021 tarihleri arasında) https://otomasyon.cu.edu.tr/saglik/ adresindeki otomasyon sisteminden

 

Kullanıcı No:

Öğrenci Numarası  

Parola:

T.C. Kimlik Numarası

 

Bilgilerini girerek yapabilirler.

 

Yeni öğrencilerimize eğitim-öğretim hayatlarında başarılar dileriz…