KREDİ VE YURTLAR KURUMU’nun KAYIT, KABUL, BAŞVURU TARİHLERİ

2013-2014    Eğitim yılında Kurum Yurtlarında barınmak isteyen;

1)    Halen bir yüksek öğretim kurumuna devam eden ara sınıf (ön lisans, lisan ve yüksek lisans ) öğrencilerinin başvuru tarihleri 01 Temmuz – 04 Ağustos 2013,

2)   Yüksek Lisans, Doktora, ön kayıt ve özel yetenek, dikey ve yatay geçiş sınavı ile yükseköğretim programlarına girecek öğrencilerin başvuruları 09 Eylül – 22 Eylül 2013,

3)    Yüksek Öğrenim Kurumlarına Ek kontenjandan yerleştirilen öğrencilerin başvuruları Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından ek yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra internet yoluyla kabul edilecektir.

Başvurular Yurtkur’un www.kyk.gov.tr adresindeki internet sayfasından yapılacaktır.

4)    Burs/Kredi başvuruları 29 Temmuz 2013 tarihinden itibaren internet yoluyla kabul edilecektir.

Burs/Kredi son başvuru tarihi www.kyk.gov.tr adresinden duyurulacaktır.

5)    Artık Yıl öğrencilerinin başvuruları (yalnız yurt için) 09 Eylül - 22 Eylül 2013 tarihleri arasında Yurt Müdürlüklerince kabul edilecektir.

6)    Yeni öğretim döneminde (2013-2014) yurtlar 09 Eylül 2013 tarihinde hizmete açılacaktır.

7)    Yeni Öğretim dönemi (2013-2014) için Kuruma bağlı bütün yurtlarda asıl listeden yurda girmeye hak kazanan öğrencilerin kayıtları 02 Eylül – 15 Eylül 2013 tarihleri arasında yapılacaktır.

Kalan boş yatak sayısına göre hazırlanacak olan birinci yedek listeden yurda girmeye hak kazanan öğrencilerin kesin kayıtları 16 Eylül – 20 Eylül 2013 tarihleri arasında yapılacaktır.

Bundan sonraki her pazartesi günü ilan edilecek (II. Yedek, III.Yedek…) olan yeni yedek listedeki öğrencilere 5’er gün kayıt süresi tanınacaktır.

Bilgilerinize rica ederim.

Sağlık Bilimleri Enstitüsü