"ÖNERİDEN SAVUNMAYA TEZ" KURSU 10-11 ARALIK 2013 TARİHİNDE DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ KONFERANS SALONUNDA YAPILDI.

“Öneriden Savunmaya Tez” kursu , Enstitümüz  Yönetim Kurulu Üyeleri (Prof.Dr.Şeref ERDOĞAN, Prof.Dr.İsmail GÜNAY, Prof.Dr.Mehmet KÜRKÇÜ, Prof.Dr.Ahmet HİLAL, Doç.Dr.Selim KADIOĞLU ve Doç.Dr.Yurdanur ŞANLI) tarafından, 10-11 Aralık 2013 tarihlerinde Diş Hekimliği Fakültesi Konferans Salonu’nda, 12 Anabilim Dalından 40 lisansüstü öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi. Kursta, Yüksek Lisans ve doktora öğrencilerine Tez önerileri sürecindeki teknik ve idari hususlar hakkında bilgiler verildi. Ayrıca tez önerilerinin kabulu sonrasındaki süreç ve tezlerden beklentiler irdelendi. Kurs sonrası katılan öğrencilere sertifika verildi.